Krachttraining – voor Een Gezonde Geest – De basis Voor een Gezond Lichaam

U vraagt zich misschien af wat Emotionele Gezondheid heeft te maken met een succesvolle voedings-plan en het opbouwen van een sterker lichaam? Hoe over alles!

emotionele gezondheidAls u werkt in de richting van een gezond lichaam, te beginnen met een gezonde geest. Veel van het plegen van een enorme dienst bewijst zichzelf door een onderschatting van het belang van hun gedachten en emotionele gezondheid. De kwaliteit van onze gedachten en emoties zijn belangrijke factoren in de kwaliteit van ons leven. Je geest is als een onzichtbaar foundation die je bouwt je leven op. De integriteit van deze stichting bepaalt de hoogte dat u in staat zal zijn te bereiken. Vergeet niet dit punt en er vanuit gaan dat de “sissy stuff.” Elke kampioen, ongeacht zijn of haar vakgebied heeft ontwikkeld van een geest, wiens kracht is gelijk aan of oversteeg het niveau van hun prestatie. – Ik kan niet benadrukken dit punt voldoende.

U hebt waarschijnlijk gehoord, maar het is de moeite waard hoorde het weer, je uiterlijke wereld is een manifestatie van je innerlijke wereld. In andere woorden, je bent waar je zijn in het leven, omdat van de constante gedachten die je hebt stuiteren rond in je hersenpan. En nee, het is niet zo simpel als gewoon over iets te denken, zult u merken dat ik zei: ‘consistent gedachten, zoals in de meerderheid van de tijd.

Ik ben er ook niet proberen om u te vertellen dat gedachten dingen maken op hun eigen, acties, meer in het bijzonder, consistent goede actie in een bepaalde richting doen, maar gedachten zijn de zaden en de wortels van deze acties. Dit is ook een punt van groot belang.

Daar kunnen we alleen bewust denken van een gedachte in een tijd, als je denkt dat de negatieve gedachten, kun je niet denk positieve gedachten. En als die negatieve gedachten sterk genoeg zijn, en zijn het met u, lang genoeg, je moet ze op de loer om in je achterhoofd de oorzaak van je stress en spanning. De meeste zijn te druk bezig met op te merken, of worden gebruikt.

Een ander belangrijk punt is dat positieve gedachten hebben de neiging om het maken van positieve resultaten.

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om positieve dingen als negatieve gedachten maken de meerderheid van uw denken. Zelfs als je negatieve gedachten zijn niet gericht op het specifieke doel dat u wilt bereiken, ze nog steeds ondermijnen uw inspanningen voor het realiseren van uw wensen. Dat is een belangrijk punt voor herhaling vatbaar. Negatieve emoties kunnen leiden tot weerstand in het bereiken van uw doelen, zelfs als ze niet weet wat te doen met uw doelstellingen.

Wrok, woede, haat en andere negatieve emoties naar anderen, verleden situaties, jezelf zijn etc. ernstig vertragen indien niet volledig blokkeren van uw vooruitgang. Een ongezonde emotionele toestand zal beroven je van niet alleen uw huidige kwaliteit van het leven kan genieten, maar ernstig belemmeren eventuele toe-of vooruitgang/verbetering die u wilt om te genieten – met inbegrip van de bouw van een sterker en gezonder lichaam.

Dus, als je probeert te verbeter uw voeding plan, negativiteit, ongeacht waar deze is gericht, kan het zeer moeilijk maken om te zien welke vooruitgang. Ook al kan niet stoppen met alle van uw vooruitgang, stel jezelf de vraag, heb je echt de tijd hebben om rond slingeren met je leven en doelen? Zeker dat er een keer voor te vertragen en ruiken de rozen, en ik ben helemaal voor, als het nodig is. Maar als het een bepaald mijn leven, die ik niet krijg wat je zou overwegen ‘opgewonden.’

Ook de stress die gepaard gaat met negatieve gevoelens veroorzaakt niveaus van katabole hormonen te stijgen in je lichaam, die ervoor zorgt dat uw lichaam af te breken, inperking van de spiermassa, verzwakt je immuunsysteem, en maakt het zelfs moeilijker om lichaamsvet te verliezen. Dit is uiteraard niet een positieve staat voor het verbeteren van de gezondheid en fysieke capaciteiten.

Dr. Christiane Dit bedacht de term “giftig emotie“. In de Lichamen van Vrouwen, de Vrouwen van de Wijsheid (Meulenhoff, 1994) schrijft Ze, “Een gedachte hield lang genoeg en vaak genoeg herhaald wordt het een geloof.” Dat geloof wordt dan een biologie in die emotionele stress veroorzaakt onze bijnieren produceren corticosteroïden, hormonen die verzwakken ons immuunsysteem. –

Sibitri Ghosh, schrijver van de “Emotionele Gezondheid” sectie in de herziene Leven Encyclopedia of Natural Healing, zegt, “Wat ooit speculatie is nu stevig gevestigd als een feit: Een gezond lichaam kan niet los worden gezien van een gezond verstand en een gezonde geest. Emotionele gezondheid, het kan met zekerheid gezegd worden, is een integraal onderdeel van onze algehele welzijn. Maar veel mensen blijven te verwaarlozen hun emotionele gezondheid en schade aan hun fysieke gezondheid in het proces. Stress veroorzaakt door onopgeloste emotionele kwesties, bijvoorbeeld, blijft een van de belangrijkste veroorzakers van ziekte.”

Positieve emoties zijn als het gaspedaal in uw auto, terwijl negatieve emoties zijn als de rem. Hoe sneller u kunt verminderen en elimineren van negatieve emoties, hoe sneller u zult krijgen naar uw bestemming. In ons geval, hoe sneller u krijgt het lichaam en de gezondheid van u verlangen.

Actie Stappen

Houding van dankbaarheid

De ontwikkeling van de “Houding van Dankbaarheid” ik denk dat het belangrijk is te werken aan het vergroten van het positieve in je leven op het moment dat u het verminderen van de negatieve. Een van de eenvoudigste, maar de meest krachtige manieren om te denken van alle van de dingen waar je dankbaar voor in je leven. Zelfs het gevoel dankbaar te zijn voor de meest simpele dingen, zoals het hebben van een bed om in te slapen, of schoon water om te douchen, of het lichaam dat je hebt, en de mogelijkheid voor het bouwen van kracht, uithoudingsvermogen en gezondheid zal de ontwikkeling van de houding van dankbaarheid.

Dit te doen vóór u uit te komen onder de dekens is een geweldige manier om uw dag te beginnen.

Als je het moeilijk vindt op het eerste te komen met een lijst, denk maar aan één ding dat je bent dankbaar voor. Neem diep, rustig adem te halen en echt concentreren op het genieten van de positieve emoties. Toevoegen aan deze lijst, als de dagen gaan door, denk altijd nieuwe dingen. Werken tot ongeveer 10 lijkt het beste te werken voor mensen. U kunt zelfs proberen dit op verschillende tijden van de dag.

Verhoog de kwaliteit van uw omgeving het Lezen van inspirerende boeken, biografieën en autobiographies van uw helden en mensen die hebben bereikt wat je wilt bereiken is een van de beste gewoonten die je kunt ontwikkelen http://gezondheidmotivatie.info

Luisteren naar opbouwende muziek, audio-boeken, en programma ‘ s.

Kijken naar de kwaliteit van de programmering, het type dat u het nemen van mentale notities, of beter nog, echte notities. Wanneer was de laatste keer dat je keek naar iets dat boeiend?

De bovenstaande dagelijks voor de komende 21 dagen en zie hoe je je voelt. Ik zou graag horen over wat het voor u gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *