Hoe Uw Algemene Gezondheid Is Van Invloed Op Haaruitval

Common haaruitval of mannelijke kaalheid is over het algemeen gezien als een genetische aandoening waarbij er weinig of geen beroep te behandelen of te voorkomen. Er kan meer om het mysterie van haaruitval dan gewoon slechte kaarten in het spel van genetische poker. Terwijl die van ons met een aanleg voor kaalheid zijn kans op het ontwikkelen van haren vallen tot op zekere hoogte, er zijn secundaire factoren die kunnen versnellen de snelheid van het verlies. Deze factoren zijn onderverdeeld in drie categorieën; de Voeding, Levensstijl en beweging. Hier in de Verenigde Staten, hebben we over het algemeen flunk op alle drie de categorieën. Veel Amerikanen niet eten, roken en drinken, en niet uit te oefenen voldoende.

Kijkend Naar Onze Wereldwijde Buren (Vanuit Amerikaans Perspectief)

haaruitval2Als u een Amerikaanse haarverlies lijdt, je hebt misschien gemerkt dat de toestand van de kaalheid van invloed op veel van onze medeburgers. Als je kijkt naar andere delen van de wereld, vooral Azië, ziet u haarverlies is een probleem wat veel minder voorkomen in deze regio. Veel mannen in China nog genieten van non-grijzend haar in de zestig. Waarom is er zoveel verschil is in de frequentie van het verlies van het haar tussen de Oosterse en de Westerse beschaving? Genetica kan een rol spelen, maar het grootste verschil tussen Amerikanen en hun Aziatische collega ‘ s zijn te vinden in hun dieet keuzes.

Doen mannen voortijdig verliezen hun haar in Azië? Ja, het kan gebeuren, maar dit probleem is veel minder in frequentie als in vergelijking met haaruitval in de VS (ik vermoed dat de kleine hoeveelheid haaruitval ontwikkelt zich in deze regio kan worden in vergelijking met de toenemende hoeveelheid van de Amerikaanse invloed, vooral in Japan). In de Verenigde Staten, hebben we over het algemeen eten verwerkt voedsel beladen met verzadigd vet en met weinig of geen voedingswaarde. Het kan eigenlijk heel uitdagend om te voorkomen dat deze voedingsmiddelen in Amerika, maar een diepe introspectieve blik zal u helpen bepalen waar u staat in uw dieet.

Voordat u pak de telefoon en bestel een aantal Chinese voedsel, worden gewaarschuwd dat de Chinese voedsel in de VS is anders uit dan de oorspronkelijke Chinees eten. De Chinese keuken is hier in de Staten wordt gekookt in zware hoeveelheden vet en met het additief MSG. In plaats daarvan, hieronder lees je praktische adviezen over hoe om te onderzoeken uw dieet en levensstijl te helpen beperken uw haaruitval.

Langzame en Snelle haaruitval

Haaruitval kan op veel verschillende snelheden en leeftijden afhankelijk van de persoon. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de algehele gezondheid, lifestyle en voeding van een bepaald persoon. De voor de hand liggende argument tegen deze theorie is dat schijnbaar gezonde mensen ervaren nog steeds kaalheid en veel ongezonde mensen houden hun haar. Men moet verder kijken dan het argument. Als je niet de genetische aanleg voor ervaring haaruitval, uw levensstijl zal een verwaarloosbaar effect hebben op je haar, waar een persoon met de genetica en ervaring kaalheid zal waarschijnlijk verliezen hun haar op een bepaalde tarief. Gezondheid, Leefstijl en Voeding worden de variabelen in deze vergelijking.

Bevorderende Factoren

Als men zich bezighoudt met een dieet met een gebrek aan voeding, kan men verwachten verergeren hun haar verlies uiteindelijk het verhogen van de snelheid van de aandoening. Matige oefening de neiging om de bloedstroom te verhogen en dragen voedingsstoffen, vitaminen en mineralen rondom de bloedsomloop. Een gebrek daaraan kan het bloed veroorzaken om te verdelen langzaam, die kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten, hartaanvallen en beroertes. Als u rookt, sigaretten kunnen bijdragen aan de vervuiling van uw bloed door het toevoegen van duizenden van toxines aan uw bloed. Deze secundaire factoren allemaal een rol spelen in de versnelling van mannelijke kaalheid.

De Samenstelling Van Het Haar

Haar bevat drie primaire elementen die u hebt waarschijnlijk gehoord; Zink, Koper en Zwavel. Als uw dieet keuzes zijn slecht, je kan het niet verkrijgen van de benodigde hoeveelheden van deze mineralen. Haar kracht en de elasticiteit is gebouwd door voedingsstoffen, mineralen. en vitaminen en wanneer er tekorten zijn, haar kan lijden nog meer.

Biotine is een vitamine die verantwoordelijk is voor de sterkte van het haar, huid en nagels. Terwijl de meeste gezonde mensen kan gemakkelijk verkrijgen van de vereiste dosis biotine hoewel voedingsmiddelen, zoals eieren en bananen, een fast food liefhebber en kan niet genoeg van. Vitaminen, voedingsstoffen en mineralen zijn de bouwstenen van de gezondheid en de gezondheid van uw haar. Sommige veranderingen in uw dieet kan helpen om je haar wel een beetje.

De Vergelijking Van Gezondheid En Haaruitval

Ongezonde levensstijl

Terwijl de genetica in het algemeen de controle die zal het verliezen van hun haar, uw stijl van leven en gezondheid kunnen hebben een enorme invloed op de mate en snelheid van haaruitval kunnen optreden. Misschien heb je gemerkt dat sommige mensen verliezen het meeste van hun haar in een paar jaar, terwijl anderen kaal over een zeer lange periode van tijd. Het verschil wordt doorgaans toegeschreven aan de algehele gezondheid van de patiënt haaruitval.

In andere woorden, degenen die beginnen met het verliezen van hun haar en een ongezonde levensstijl hebben zich op de express lane tot kaalheid. Wie kijkt naar hun levensstijl en voeding en de nodige wijzigingen heeft een goede kans om bij het verlengen van hun haaruitval voor vele jaren. Het grootste probleem is consistentie; veel mensen niet in overeenstemming met gezonde keuzes voor lange periodes van tijd.

Wat U Kunt Doen

Als u wilt om de meest voor uw haar op een niveau van gezondheid, de beste manier om te beginnen is om te onderzoeken uw dieet, levensstijl en lichaamsbeweging routine. Het veranderen van uw dieet om voedsel dat toevoegen van vitamines, voedingsstoffen en mineralen versterken van uw haar. Laten vallen van slechte gewoonten als roken, alcohol of drugsgebruik versterkt uw immuunsysteem. Het ontwikkelen van een matige lichaamsbeweging routine (d.w.z. lopen) zal sterk toenemen van de bloedstroom verspreiden van vitamines, voedingsstoffen en mineralen in uw bloed.

Deze veranderingen zal het verbeteren van uw algehele gezondheid en de gezondheid van uw haar. Genetica spelen ook een rol in haar verlies, maar het is de weg die we kiezen die bepaalt hoe groot de rol van de genetica spelen. Als je je haar wat het nodig heeft om te groeien en houd uw gezondheid in te checken, kunt u het verdedigen van je haar tegen verder verlies in tijd en herstellen van wat je hebt verloren.

Vergeet niet de Voeding, Levensstijl en beweging zijn slechts een paar wapens in de strijd tegen haaruitval. Er zijn andere methoden die kunnen natuurlijk stoppen met haaruitval en regrow haar vooral wanneer gebruikt in combinatie. Vergeet niet, zoals met de meeste dingen in het leven, gematigdheid is de sleutel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *